Overkill 3

Craneballs

Action

com.craneballs.overkill3

Pas en lacció de lespectacle audiovisual que sigui Overkill 3. Portar la resistència a la victòria sobre les forces del mal facció i les seves màquines assassinat brutal. Exagerat 3 es pot jugar fora de línia. MODE MULTIJUGADOR COOPERATIU Obtenir el seu amic a jugar amb vosaltres o connectar amb els nous a la sala de xat. Lequip i dominar la leaderboards junts. Inclou el multijugador de co-op: -Tornejos diaris amb els indicatius especials per a tothom i fins i tot millor indicatius per a guanyadors -Sistema de recompensa múltiple - únic indicatius, equip i fins i tot medalles Overkill (utilitzar per comprar les millors armes disponibles) -Perfil online per mostrar el seu estadístiques i èxits -Ràpida acció multijugador amb sistema de xat en el joc -Vestíbul de la sala de xat trobar companys dequip, es burlen als teus enemics i debatre lestratègia NOU MODE INACABABLE Defensar el generador durant tant de temps com sigui possible. El generador elimina als teus enemics amb llamps Hola tensió Benvingut al futur. Seu trist i fosc. La facció oppressing mai vol tothom a seguir i obeir. Ells saturaran davant res. La gent està espantada. Desmoralitzats. Els pocs que lluitar són dolorosament superats en nombre. Però mai perden lesperança. La gent només necessita algú per mostrar-los el camí. S saixecarà per la humanitat i lluita per al seu futur? 
 PERSONALITZACIÓ DE PISTOLA SENSE PRECEDENTS AMB TONES DACTUALITZACIONS DE LA PISTOLA I ELS FITXERS ADJUNTS Armar-se amb massiu arsenal darmes plenament customizable des de clàssics escopetes, fusells dassalt, franctirador fusells i metralladores a Superalimentada futurista armes de foc. JOC VARIAT I EVOLUCIÓ Viatge a través de canviant des hostil afecte per les ciutats abandonades i recintes industrials. Lluitar contra els soldats lleials facció, esquadrons pesat i franctiradors. Utilitzar noves tàctiques per guanyar cada batalla. CONSOLA DE GRÀFICS DE QUALITAT Lexperiència de qualitat consola al seu mecanisme. Representen molt bé els models darmes mundial, increïblement detallades, criadors física i efectes dil·luminació especials són part de lexperiència Overkill 3. BATALLES ÈPIQUES cap & CINEMÀTICA Mesura que creix més forts i més perillós, la facció farà qualsevol cosa en el seu poder per aturar-lo. Es preparen per afrontar els robots de terribles i horrors mecànics directament des seus pitjors malsons. 3 ª PERSONA TIR AMB FÀCILS CONTROLS DISSENYATS PER A MÒBILS Aconseguir còmodes amb fàcil dutilitzar controls dissenyats per a mòbils i enfocar tota la seva atenció de tir. LÚLTIMA NANO-VESTITS Aconseguir la protecció cada soldat mereix Kickstart la recerca de resistències armadura per protegir-se amb Nano-vestits bales futuristes. 
Per sobreviure el temps suficient i convertir-se en el líder de la resistència llegendària li haurà de dominar lart de precisió mortal. Sense ella no hi haurà cap heroi. Només ossos deixat en el sorra. Té vostè el que es necessita? O vostè perdrà esperança el segon que veure la cara del seu enemic? Mai se sap fins que ho intenti.okey

Alphabetical

Genres