Felgo & QML Live Scripting

Felgo

Libraries & Demo

net.vplay.apps.QMLLive

V-reprodueix & QML Live Scripting és un app espectador per provar motor V-Play i Qt, sense instal·lar lSDK V-Play. Escriure els scripts QML al https://v-play.net/web-editor-Android/ en el navegador i veure el resultat immediatament en aquest app, no tornar a construir necessari que l app amb el seu codi descriptura és reloaded sobre la marxa, quan fa un canvi en el navegador. Aquest tret és completament lliure dutilitzar, gens de matrícula exigida. Per descarregar lSDK V-joc lliure i començar a construir aplicacions natives per a mòbils, anar a http://v-play.net/ V-obra es basa en el marc de Qt. Qt és un potent toolkit multiplataforma basat en C++ que permet potents animacions amb Qt Quick i actuació natiu en totes les plataformes mòbils essencials. V-Play sestén el Qt 5 marc amb components que vostè pot provar amb aquest app. Aquests són per exemple:
 -Components que permeten usuari nadiu dexperiència en totes les plataformes mòbils essencials amb una base de codi senzill. Per exemple, iOS experimentarà suport de gest nou colpejar, mentre en Android sutilitza un calaix de navegació-aquest es dóna suport automàticament sense cap canvi de codi.
 -Tota la gamma de widgets nadius optimitzat per a un comportament natiu com tabuladors, diàlegs i vistes de llista. LSDK V-Play permet usuari nadiu experiència amb un codi únic animacions de base i fluids. Vostè pot descarregar-lo juntament amb el codi font complet daquest app de franc a http://v-play.net/vector
vector

Alphabetical

Genres