Driving Zone: Germany

AveCreation

Racing

com.avecreation.drivingzonegermany

Conducció zona: Alemanya - simulador de carreres de carrer sobre els cotxes produïts a Alemanya. 
En aquest joc es presenten cotxes dels fabricants alemanys: de cotxes clàssics ciutat potents esportius moderns i cotxes de luxe. Cada cotxe en el joc té les seves pròpies especificacions tècniques i sons motor. Cos ben detallada i quadre de comandament de crear lefecte de la presència plena i realisme. El joc ofereix quatre pistes úniques amb diverses condicions climàtiques. Pot conduir a la carretera dalta velocitat, o anar per una passejada a la ciutat Alemanya, que és particularment bonic a la nit. Si vostè és un pilot real extrema, vostè ha de conduir a la pista dhivern amb perillosa carretera gelada. Podeu escollir la hora dinici del dia, que canviarà dinàmicament. Iniciar el motor, pressioni el gas i perseguir el més aviat possible. Guanyar punts per avançaments cotxes de trànsit, cal que sobrin nous vehicles, modes i altres característiques del joc. 

Aquest simulador de carreres li dóna la capacitat de triar lestil de conducció que poden ser tranquil·la i segura o extremadament curses. Labundància de configuració permet personalitzar un nivell de cotxe física realisme, darcade i simple a la més realista, com en el difícil simulador de curses en què haurà de mostrar les seves habilitats de conducció.
 
Gravar els teus vídeos de gameplay i compartir-los als teus amics a les xarxes socials amb Everyplay Service. Podeu editar reprodueix vídeo enregistrat i comentar-los utilitzant la càmera i el micròfon al dispositiu.
 
Característiques:
 -Bells gràfics Modern; 
-Física de cotxe realista;
 -Canviar lhora del dia en temps real;
 -Qualitativament el model alemanys cotxes;
 -4 pistes amb diverses condicions climàtiques;
 -Vista en primera persona / interior càmera; -Sincronització de núvol automàtica del seu progrés joc. 
Avís daquest joc és bastant realista, però no està dissenyat per ensenyar-lo com a il·legal. Ser acurat i responsable quan vostè està conduint cotxes real. Gaudir de conducció virtual en tràfic de vehicles pesats, però si us plau observar les normes de trànsit i ser curós en carreteres reals. Paraules clau: cursesAlphabetical

Genres